mr. sunshine




matthew perry'nin televizyon ekranlarına (konusunu fazla ciddiye alan studio 60 on the sunset strip'i es geçiyoruz şimdilik, ki aslında ben sevmiş idim) geri dönüşünü müjdeleyen yeni dizisi mr. sunshine, sunshine isimli gösteri merkezi yöneticisi ben donovan'ın pek sinik, pek bıkkın ve bir o kadar da sıkkın hayatına odaklanıyor. 40 yaşına gelen kahramanımız ben artık daha iyi bir insan olmak ister. pekala.


çok sevdiğim allison janney (juno, hours) de herkesin biraz deli bir tarafının olduğu kadroda ben'in patronunu canlandırıyor. delilik konusunda da bayrağı elinde tutuyor.


mr. sunshine ile ilgili en güzel şeylerden biri de heather rolündeki portia doubleday, (youth in revolt) amanda seyfried'i pek çok andırsa da, onunkinden daha sakin ve oturaklı birşeyler var bakışlarında. yolunu açık görüyorum. canlandırdığı karakter ise kesinlikle sürprizlerle dolu.


ben'in eski 'takıntısı' şimdiki ex'i alice 'i andrea anders canlandırıyor. kendisi daha önce perry'nin chandler'lıktan rol arkadaşı joey'nin spin-off dizisinde de rol almış. kendisini pek vazgeçilmez bulduğumu söyleyemeyeceğim.


roman, alison janney'nin bir türlü samimiyet kuramadığı oğlunu canlandırıyor. bu işte de oldukça başarılı komedi filmlerinin üçüncül karakterlerinden nate torrence. mathew perry ile studio 60'den tanışıyorlar ayrıca. (herkes birbirini bir yerlerden tanyor yani anlayacağınız.)

bu hafta başı beni oldukça sinirlendiren mad love'ın aksine, mr. sunshine keyifli bir seyirlik olarak nitelendirebileceğimiz bir abc dizisi.