ebeveynimin festival güncesi #1


sonner av norge, norveç'in evlatları 2011 yapımı norveç yapımı bir film

ebeveynim festivale geç ama güzel bir giriş yapmış sevgili izleyicler.
günün ve festivalin ilk filmi olan unutulan topraklarda'ya geciken ikili harika ve şeref, bu konuda çok önemli bir ders aldıklarını vurguladılar. filmlerin başlangıç saati geçtikten en fazla üç dakika sonraya kadar salona izleyici alındığını vurgulayan harika ve şeref tokgöz bu konuda tüm festival severleri özenli olmaya çağırıyorlar. (kendileri sadece 11:06'da orada olmalarına rağmen festival görevlisine ikinci bir kez dahi rica edemediklerini, fakat 13:30'daki seanslarında durumu gördükten sonra da bunu yapmanın hiçbir anlamı olmayacağını anladıklarını söyledier)

ikinci filmleri fitaş 4 salonunda 13:30'da izledikleri norveç'in evlatları / sonner av norge olan ikili, bu filmden büyük bir mutlulukla ayrıldıklarını belirttiler.
filmin yakışıklı yönetmeni jens lien'in katılımıyla sonlanan seyirleri dört dörtlük imiş. sonraki filmlere nazar değmesin niteliğindeki mesafeli söylemlerinden anladığım kadarıyla daha ilk günden bu kadar iyi bir filmle karşılaşmış olmaları iyi olduğundan çok, kötü şans olarak nitelenebilir. fakat hayır, gözümüz hep daha yükseklerde olmalı sevgili izleyiciler. norveç evlatları'nı izleme şansını buluruz umarım bizler de günün ya da festivalin birinde...