kristen'in küçümseyen bakışlarına aldırmayan iki kız

bu ikisi (bir hayal kırıklığı olan) bachelorette zamanlarından arkadaş

matthew frost kısalarını şöyle bir gözden geçirelim dedim dün karşıma çıkan bu kirsten dunst 'selfie'si sonrası.
aspirational isimli kısa filmde kirsten'i evini kapısının önünde bir arkadaşını beklerken buluyoruz. saçlarını ona o çok yakışan sepet örgüden yapmış. yoldan arabalarıyla geçen iki kız önünde durup ona kirsten dunst olup olmadığını soruyorlar. sonra da birlikte selfie çektirmek istiyorlar. iki kızın sosyal medyada daha çok beğeni almak için içine girdikleri yarışın anlatıldığı filmde dunst onları yadırgayan bakışlarıyla süzerken ve herhangi bir soruları olup olmadığını sorarken görüyoruz. kızların tek derdi ise fotoğraflarını bir an önce yayınlamak. ancak arabaya bindikten sonra karşılaştıkları kişini kim olduğunu tabii ki telefonlarından araştırmaya başlıyorlar: jumanji, marie antoinette, lost in translation ve son olarak da melancholia adı geçen filmlerden bazıları...
geçen yıl yayınlanan fashion film isimli ikinci videonun başrolünde ise lizzy caplan var. modanın hayal dünyasında yaşayan kızlarıyla dalga geçiyor video ve bayağı komik.

frost'u geçen yılın başlarında vogue için çektiği jesscia chastain, cate blanchett ve kate winslet videolarıyla tanımıştım. pardon, blanchett'li olanı kaçırmışım, onu da şimdi yakaladım.

kirsten

lizzy

jessica

cate

kate