heyecanla beklenenler: say say bitmez



aşağıda bazı çok mühim pek yakında izlenecek yapımlardan haberdar olmaya, hazır mısınız?






american ultra'nın fragmanı bayağı uzun ve kendini anlatır nitelikte, ama ben yine de özetliyim. jesse eisenberg otkafanın teki, kristen stewart da onun kız arkadaşı (bu ikisi daha önce adventureland'de de beraber oynamışlardı). ama meğer bu ilki manyak bir gizli ajanmış, günün birinde ajan nitelikleri gizli bir parola sayesinde tetiklenene kadar da ne kendisi bunun farkında ne de polis, ya da gülhane parkındaki çınar ağacı, nada, zero. sonra tabii işler karışıyor biz de heyecanla izliyoruz.







jesse eisenberg bu filmde de karşımıza çıkıyor, the end of the tour, yazar david wallace foster ve onunla sohbet etmeye çalışan dergi editörü david lipsky'nin yol maceralarını aktarıyor. lipsky'nin kitabından uyarlanan filmde yazarı da jason segel canlandırıyor. yani ne tatlı bişey bu doğrusu.



bel 'teenage girl 'powley

sundance'te dikkat çeken the diary of a teenage girl kadın olmanın eşiğindeki genç kız hikayesini anlatacak. yanına alexander skarsgard ve kristen wiig gibi isimleri aldığından, berlin panorama bölümünde en iyi film seçildiğinden sundance'te ise en iyi film kategorisinde aday olduğundan benim hemen derhal şimdi hatta dün izlemek istediklerim arasında. marielle heller yönetmiş.




a very murray christmas special:
sofia coppola yönetiyor ve bill murray ile birlikte yazıyorlar. bundan daha heyecanla ne beklenir? illa christmas'la ilgili olacaksa ben oyumu downton abbey christmas special'dan yana kullanırım. tercih değil, hani o da var anlamında...