yuvarlak masa şövalyeleri

newsweek dergisi her sene yapıyormuş bunu, youtube üzerinden daha nice videolar izlemeniz mümkün, aşağıdakiler benim seçimlerim. çiğdem'e sonsuz teşekkürler.

2011: annette bening (the kids are allright), natalie portman (black swan), michelle williams (blue valentine), james franco (127 hours), nicole kidman (rabbit hole), colin firth (the king's speech)

natalie portman winklewoss'larla (ikizler-the social network) okul arkadaşıymış meğersem.



michelle williams marilyn monroe'yu canlandırmak üzerine ve sonrasında da dawson's creek'te oynamanın kariyerine katkıları hakkında konuşuyor.




natalie portman ellen'a katılmış onu da buyrun. ellen'ı çok sevdiğimi söylemiş miydim? seviyorum. ve ayrıca black swan üzerine de konuşuyor yuvarlak masada.




sex sahneleri hakkında tüm grup gülüşüyorlar, gerçekten yapanlar varmış diye duyup şaşıranlar var. örnek olarak chloe sevigny ve vincent gallo'nun meşhur brown bunny'sinden ve the realm of senses'ten bahsediyorlar.


annette bening çocuklar uzerine konuşuyor. onu da çok seviyorum. dört çocuğu varmış, buna ne diyorsunuz?


colin firth film setinde hayat üzerine konuşuyor ve çök komik bir insan olduğunu da böylelikle bir kez daha anlamış oluyoruz. (03.40 civarı başlıyor)


geçmiş yıllardan bir seçki
2009: brad pitt (the curious case of benjamin button), mickey rourke (the wrestler), anne hathaway (rachel getting married), robert downey jr. (tropic thunder), frank langella (frost/nixon), sally hawkins (happy go lucky)


2008: james mcavoy'un iskoççası için izleyip dinleyebilirsiniz.




dünya sevimlisi carey mulligan için 2010'a da bir göz atın kadro çok zengin bu arada, mulligan dışında: jeff bridges, sandra bullock, morgan freeman, gabourey sidibe, woody harrelson...