mildred pierce izlenimleri





mildred pierce güzel başladı. bazı teklemeler olmadı değil, kadının cezalandırılması durumu ise ikinci bölümün sonuna dek son hızla devam etti.


mildred, hiçbirşeyi şansa bırakmaması gerektiğini bilen bir kadın.


kocasının gidişini, hem de başka bir kadın için, bu kadar 'kolayca' kabul edip, iki çocuğuna bakmak için ondan para istemeyi aklına bile getirmeyişini tam olarak anlamdıramadım ben açıkçası. kocasını biz izleyicilerden daha iyi tanıdığına şüphe yok tabii, kazanamayacağı baştan belli bir savaşın içine girip vakit kaybedeceğine sorunları çözümlemeyi tercih etti mildred.
pekala.


işte burda sanki birazdan şarkı söyleyip dans etmeye başlayacaklar gibi durmuyor mu sizce de? (mildred ve kısa bir süre çalıştığı restorandaki arkadaşı, günün sonunda evlerine gitmeye hazırlanıyorlar.)


toplamda beş bölümden oluşan dizide bu hafta (yarın) tek bölüm izlyeceğiz.

haftaya ise final haftası: iki bölüm birden ile son bulacak maceramız.



küçük şeytan.


o küçük kızın büyüyüp evan rachel wood'a dönüşeceğine ve bir ömür boyu başına gelecek her türlü kötü şeyden annesini sorumlu tutacağına da şüphe yok. 'mother!'



melissa leo mildred'in akıl danışmanı komşusu lucy gessler'i canlandırıyor. kendisini önümüzdeki bölümlerde göremeyeceğiz sanırım, imdb'nin yalancısıyım.


guy pearce mildred'ı mutlu etmeye devam edecek umuyorum...

kendine mekan olarak seçtiği büyük buhran dönemi, kostümleri, nerdeyse kusursuz performansları ve castingi vesilesiyle sabırsızlıkla bekliyor gibi gibiyim devam bölümlerini. bu da demek oluyor ki tavsiye ediyor ve iyi akşamlar diliyorum.