bu hafta vizyonda (1 temmuz)

Link
temmuzun biri oldu evet yanlış duymadınız!

açıkçası bu hafta işler kesat filmi sinemada izlemeyi seven şanssız izleyici.
ha ben geçen haftalardan film biriktirmiştim, super 8 olsun, hangover 2 olsun daha hiçbirini izlemedim diyorsanız, koşun salonlara.
yok ben hepsinizi izledim tükettim diyorsanız da: berlin film festivalinin bu seneki galibi iran filmi bir ayrılık ve tüyler ürpertici bir ölü ikiz hikayesi hollandanın bağrından kopup gelen dehşetin gözleri önerebileceğim iki film. haklarında birkaç kelam da etmiştim, onları da okuyabilirsiniz linklerden lecool'a ışınlanarak.

benim ev sinemasında izlemeyi tercih ettiğim transformers serisinin üçüncüsü de bu hafta çarşambadan vizyon yapan filmlerden biri. iki hafta sonra harry potter'ın son bölümü de aynı şekilde 13 temmuz çarşamba günü girecek vizyona. bu arada filmleri orjinal dilinde izlemeyi seven izleyiciler hangi seansa gideceklerine karar verirken listeyi çok dikkatli incelesinler, biletleri satın almadan önce son bir kez sorup emin olsunlar derim. yazık günah...

her zaman olduğu gibi bu hafta da afişlerin üzerine tıkladığınızda kendinizi seanslara ve salonlara bakarken bulacaksınız. beyazperdenin yeni sitesi de fena görünmüyor. bakalım, alışacağız.

ps: haftaya acayip acayip filmler giriyor vizyona bu arada. sevincik olabilirsiniz şimdiden. larry crowne, win win, paul, jane eyre!

Link