comic-con...

şu comic-con ne acayip birşey öyle değil mi sevgili izleyiciler?
her sene san diego'da düzenlenen bu 'fuar' televizyon ve sinema dünyasının süper kahramanlarını epik hikayelerle birleştiriyor, bu yapımları ve yapımlarda yer alan oyuncuları hayranlarıyla bir araya getiriyor.
dolayısıyla hem önümüzdeki sezon izleyeceklerimizden haberdar oluyor hem de hayli ilginç sahnelere ev sahipliği yapıyor.

comic-con dolayısıyla ilk görüntüleri yayınlanan snowman and the huntsman/pamuk prenses ve avcı: charlize theron'u kötü kraliçe (en çok da buna heyecanlanıyorum!), kristin stewart'ı pamuk prenses, daha önce thor rolünde izlediğimiz chris hemsworth'ü ise avcı kılığına sokuyor. pamuk prenses ile onu ormanda öldürmek yerine koruyucusu ve akıl danışmanı kimliğine bürünen avcının kötü kraliçeyi alt etme mücadelesini anlatacakmış film. masalları her zaman sevecek olan çocuk ruhlu izleyiciler, film haziranda sinemalarda. yani daha bir sene var. ama o arada fragmanı çıkar sonra ikinci fragmanı çıkar sonrafilmden kareler yayınlanır heyecan da artadurur... hadi bakalım.







yapacağı herşeyi merakla beklediğimiz bir kişi olan emile hirsch'in başrolünde oynadığı the darkest hour/karanlık saatler, sanat yönetmenliğinden yetişme chris gorak'ın ikinci uzun metrajlı filmi. film rusya'da geçiyor ve bir uzaylı istilasının ardından yaşananları anlatıyor. rusya background'unun filme nasıl bir katkı sağlayacağını görmeyi çok istedim doğrusu. aklımda zombieland vari birşeyler canlanıyor şu aşağıdaki fotoğraflara baktıkça...