pamuk prenses demişken...


daha önce hakkında ufak tefek birşeyler duymuş ve duyurmuş olduğum bir pamuk prenses uyarlaması daha var sırada sevgili izleyiciler.



kostümler dracula filminin de tasarımcısı eiko ishioka'nın elinden çıkmış... bu ilk örnek pek leziz bence! biraz kenzo biraz prada...

yine comic con dolayısıyla bir görüntüsünü elde etmiş olduğumuz the brothers grimm: snow white/pamuk prenses, görsel kabiliyetini aşkın ve coşkun şekilde kanıtlamış tarsem singh'den geliyor. evet jennifer lopez'in kalçalarının gereksiz yere bol bol salındığı the cell/hücre filminin yönetmeni tarsem singh'den bahsediyorum.
bu sefer kötü kraliçe rolünde julia roberts (!), kral olarak sean bean (pek alıştı krallığa), prens the social network'ün ikizlerini tek başına başarıyla canlandıran armie hammer ve son olarak da pamuk prenses rolünde hakkında güzel kaşlarından başka bir bilgiye sahip olmadığım lily collins.
gelişmeleri yakın takibe alacağız, filmin gösterime giriş tarihi mart ortası...

the cell'in bundan ta 11 yıl önce çekilmiş olduğunu düşünürsek hevesimizin artması normal sanırım... bir bakın hatırlayın...