tivi güncellemeleri: revenge, ringer, pan am, up all night...


revenge'in en büyük sürprizlerinden biri gabriel mann.

sezonun en guilty pleasure'ı (en çıtır çerez olarak da adlandırabiliriz) olması konusunda benimle hemfikir olan imdtv'ye buradan teşekkürlerimi yolluyorum.

emily vancamp televizyonda büyüyen çocuklardan. kendisini ilk kez everwood dizisinde izlemiştim daha sonra da brothers and sisters'ta. şimdi ise sonunda başrolde, bayrak elinde, madeleine stowe'dan öç almak için, çok ince, çok hesaplı, çok detaylı bir planla karşımızda. evet dizide madeleine stowe da rol alıyor. muhteşem bir geri dönüş.

sonu başından belli bir diziyle karşı karşıyayız. ancak olayların nasıl gelişeceği konusu aklımızı meşgul ediyor ve her bölümü birazcık da olsa heyecanla beklememize neden oluyor.


yeni sezonda ilgimi en az çekenlerden biri olmasına rağmen üçüncü bölümü itibariyle gazını hafifletmeden ilerleyen revenge'in azıcık ucundan da olsa benzer bir senaryoyla takipçisi de sarah michelle gellar'lı ringer. şimdilik hayal kırıklığı yoluda ilerleyen dizinin ikinci bir sezona uzamayacak olma ihtimali yüksek. çok karmaşık bir olaylar zincirini işaret eden senaryosu bu karışıklık ve ciddiyetin altından kalkamayacak gibi duruyor. smg'ı tv ekranında görmeyi özleyen ve dizi için heyecanlanan izleyicinin sabrı tükenmek üzere.


şimdilik fena gitmiyorsunuz kızlar.

yeni izlemeye başladığım bir dizi de pan am (abc). christina ricci'nin de kadrosunda olduğu bu mad men esintili dizinin (bu yapıdaki bir diğer dizi olan the playboy club kapandı geçtiğimiz günlerde örneğin) devamı gelir gibi görünüyor.


will arnett birkaç sezondur 30 rock dizisinde bir görünüp bir kayboluyor, gerçek hayatta parks and recreation'ın solisti amy poehler ile evli olan oyuncu iki bebek babası. christina applegate de geçen sene anne oldu.


üç tanesini deneyimlemekte olduğum 22 dakikalık komedilerden (new girl ve 2 broke girls diğer ikisi) up all night (nbc) açık arayla favorim.
married with children'dan beri sevmekten kendimi alamadığım christina applegate, will arnett ve maya rudolph'la birlikte harikalar yaratmakta. okuduğum bir kritiğin aksine maya rudolph'un dizide çok da önemli bir yeri olduğuna inanmıyorum, dizinin lokomotifi kesinlikle naif ebeveyn applegate ve arnett.