bu hafta vizyonda (18 kasım)

Link
bu hafta vizyona az ve öz film girdi sevgili izleyiciler.
alacakaranlık efsanesi hakkında biraz sansürlü olarak da olsa le cool istanbul bünyesinde fikirlerimi beyan ettim. zaten sanırım istanbulun tüm multiplexlerinde ikişer salonda birden gösterilen bu filmi izlemek 'zorundasınız'. üzgünüm, seçim şansınız yok.

alacakaranlıktan hemen sonraki seansta ise bence koşarak celal tan ve ailesinin aşırı acıklı hikayesini izlemeye gidin. sadece başlığından ötürü dahi ödül sahibi olması gereken altın koza galibi bu filmin fragmanını geçen haftalarda huzurlarınıza sunmuştum.

ekonomik krizi değişik bir (türkiyenin ilk değişik gazetesi) bakış açısıyla anlatan margin call türünün çok güzel ve evet farklı bir örneği. izlemenizi kesinlikle öneriyorum.

hatta siz bence boşverin alacakaranlığı şafak vaktini yeni ayı çıkmaz ayın son çarşambasını filan da, önce özcan alper'in geçen hafta vizyona giren filmi gelecek uzun sürer'i izleyin.
kendim daha görme imkanı bulamamış olsa da eksantrik çalışma saatlerim sebebiyle, zevkine pek güvendiğim ebeveynim aynı sonbahar sonrası olduğu gibi şimdi de sayın alper'in etkisinden uzun süre çıkamayacağa benzerler.

iyi haftasonları sevgili sinemaseverler.