bir haber



pek tatlı arkadaşım çağla'nın paylaştığı bir bülteni ancak değerlendirme şansı buluyorum sevgili izleyiciler. geciktiğim için siz de pek çoğunu kaçırmış bulunuyorsunuz gösterimlerin, ama boşverin bunları da yakalayabileceğiniz tek gösterime odaklanın: chico & rita isimli animasyon.

az önce oskara da aday gösterilen bu animasyonu Akbank Sanat ve Cervantes Enstitüsü işbirliği ile Yakın Dönem Filmleriyle Latin Amerika… organizasyonu dahilinde izleyeceksiniz.

tarih: 28 ocak cumartesi

yer: akbak sanat, beyoğlu
saat: 17:00
ben orada olmaya çalışacağım sizi de beklerim.
gösterimin ücretsiz olduğunu da ayrıca hatırlatırım.


kaçırdıklarınız ve organizasyonun bir özeti:
Akbank Sanat Sinema Kuşağı, İstanbul Cervantes Enstitüsü ve AECID işbirliği ile Ocak ayı boyunca her cumartesi “Yakın Dönem Filmleriyle Latin Amerika’ya Bir Bakış” başlığı ile sinemaseverleri ağırlıyor.
Program, 7 Ocak 2012, Cumartesi günü José Campanella’nın yönettiği “Gözlerindeki Sır” (El Secreto de sus ojos) filmi ile başlayacak. Ardından 14 Ocak 2012, Cumartesi günü Alvaro Brechner’in yönettiği “Balığa Çıkmak İçin Kötü Bir Gün” (Mal dia para pescar); 21 Ocak 2012, Cumartesi günü Josué Méndez’in yönettiği “Santiago’nun Günleri” (Dias de Santiago) ve son olarak 28 Ocak 2012, Cumartesi günü Fernando Trubea & Javier Mariscal’in yönettiği Chico & Rita (animasyon) ücretsiz olarak Akbank Sanat’ta izleyici ile buluşacak.