yüce oz, bir prequel.

young oz. genç osman gibi bir şey.

the great and powerful oz'un fragmanı comic con'a yetişecek şekilde meydana çıkarıldı çok sevgili izleyiciler.
fantastik olan her şeyi heyecanla içimize çektiğimiz şu sayfalarda, bu fragmanın bize gösterdiklerinden anladıklarımız şöyle sıralanıyor:

michelle williams, sam raimi, mila kunis comic con'da dün tanıttılar mart 2013'te vizyona girecek filmlerini.
  • james franco kendine fena şekilde johnny depp'i örnek almış, dolayısıyla keith richards'a benzemiş, demek ki o da bir korsanmış, ya da mıymış? yani açıkçası fazlasıyla sempatik görünüyor. daha doğrusu öyle görünmeye çalışıyor bu da benim hiç hoşuma gitmiyor.
  • filmde michelle williams da varmış ve o da kendini galadriel sanmış, yani cate blanchett. ama aslında kuzeyin cadısı glindaymış. ama güzel görünüyor alımlı. şık, sportif ve aynı zamanda feminen.
  • doğunun lanetli cadısını mila kunis canlandırıyor ol,malı emin değilim ama kargalarıyla pek gizemli ve tedirgin edici göründüğü şüphesiz.

  • fragmanın sonunda wicked'dan (oz büyücüsü'ndeki kötü cadının hikayesini anlatan broadway müzikali) çıkmışa benzeyen o kopuk görüntü de aşırı derecede çirkin. dedim ya kopuk. hemen elesinler bence.
  • filmde çok fazla kadın var siz de fark ettiniz mi?

gel yavrum bir başka deyişle: come to mama! ha bir de yeni bir tırnak boyama trendiyle karşı karşıyayız.

sam raimi'nin yönettiği filmin çekilmek için 50 yıl beklenmiş olmasına şaşırarak ve
fragman tadımı biraz kaçırmış olsa da (bazz luhrmann'ın the great gatsby'si gibi, demek film ne kadar great fragman o kadar non great, bu sonucu çıkarabilir miyiz?) ümidimi yitirmeyerek bklemeye devam ediyorum sayın seyircilerimiz.