ailenizin fragmancısı geldi


1. cennet / paradise. juno'nun yazarı diablo cody'nin yazıp yönettiği filmin baş rolünde julianne hough oynuyor. bodur tavuğumuz hough aynen rock of ages'daki gibi köyden şehre iniyor. tabii cody'nin kıvrak zekası var işin içinde bu defa.



2. romeo ve juliet, baz luhrman'ın çığır açıcı uyarlamasından sonra neden bir kez daha denendiğini hiç anlayamacağım, ama adım gibi eminim bu son olmayacak. coenler'in true grit ile oscar adayı ettikleri hailee stenfield'ın juliet'i, genç  ve yakışıklı douglas booth'un ise romeo'yu canlandırdıkları filmin diğer ünlü isimleri arasında damien lewis (homeland), paul giamatti ve ed westwick yani gossig girl'ün sonunda anadili ingiliz aksanını kullanabileceği chuck bulunuyor.



3. the secret life of walter mitty bir edebiyat uyarlaması. james turber'ın klasik hikayesi ben stiller tarafından hayata geçiyor, kendisi filmin hem başrol hem de yönetmen koltuğunda oturmakta. kadronun geri kalanı ise bir şahane! kristen wiig mi desem, adam scott mı yoksa sean penn mi, kimsecikler stiller'ı kıramamışlar anlaşılan!




4. veronica mars 'film'. hiç izlememiş olduğum bu kristen bell dizisi film olmuş, hem de dizinin hayranlarından toplanan paralar karşılığında. aşağıdaki video hem bu hikayeyi hem de filmin fragmanını içeriyor. benim ilgimi çekmesinin asıl sebebi ise zengin castı. freaks and geeks'çiler oradan party down'a krsyten ritter'a ve hatta belki de james franco'ya ki kendisi hiç bir teklifi geri çevirmiyor anlnadığım kadarıyla pek renkli pek eğlenceli insanlar var. veronica özel dedektif gibi bişeymiş, sığ sularda yüzeceğimiz kesin, ama tadına bakmanın zararı olmayacaktır.




5. american hustle, bilhassa saç stilistinin (berber) mahareti için de izlenmesi gereken bir film. geçen yılın oscar şampiyonu filmi silver linings playbook / umut ışığım'ın yönetmeni david o russell'dan gelen bu yapımda yine jennifer lawrence ve bradley cooper var. christian bale ve amy adams ilk dörtlüyü oluşturuyor yanlarına da dudak uçuklatıcı cinsinden jeremy renner, louis ck, robert de niro, alessandro nivola gibilerini alıyorlar. fragmanı buyursunlar.