heyecanla beklenenler: superCHICKZ özel

diana ross'un oğlu, chris hemsworth'ün kardeşi, chris martin'in kız arkadaşı ve bir çocuk daha kurtaracaklar distopyamızı
superCHICKZ özel fragman maratonu başlasın, şurda aşağıda


hunger games artık bitiyor. aranızdan buna çok üzülecek pek kimse çıkacağını sanmıyorum. şahsen jennifer lawrence'ın düzenli talk show katılımları biterse üzülürüm yalnızca, ama o da bunca oscar adaylığı ve sonunda da heykelciği derken, bitmez. ayrıca pek tatlı dilli, küfür kullanımı ve magazin işgali de dozunda, hollywood daha ne ister. ben izlerim, o ayrı, son filmi yani, hepsini izlemişim, bunu mu bırakıcam? philip seymour hoffman'ı bile sokmayı becerdiler, bir şey ifade ettiğinden değil. ölü sevicilik gibi geliyor bana, yaşasaydı daha iyiydi. yani.






elisabeth moss, nam-ı diğer peggy olson queen of earth'ün başrolünde oynuyor. bu film bir kenara top of the lake'in de ikinci sezonu çekilmeye başlanmış, o bence daha mühim bir gelişme.





yılın en iyi kadın oyuncu oscar kategorisinin iki ismini yukarda görebilirsiniz.
gerçek hikayeden uyarlanan freeheld'de julianne moore akciğer kanseri tanısı konmuş bir detektifi ellen page ise onun lezbiyen sevgilisini canlandırıyorlar. moore mal varlığının öldükten sonra partnerine kalmasını sağlamak için devlete defalarca dava açıyor, hepsini de kaybediyor, film kısa belgesel dalında 2007'de oscar'ı zaten kucaklamış. benim için en önemlisi içinden michael shannon'ın geçmesi, steve carrel'e de itirazım olmaz tabii. ha bir de page'in sonunda cinsel kimliğini rahat rahat konuşabildiği bir yapımda olması güzel, ip göğüslemiş gidiyor. buyursun.