dior, depp, sauvage ve biraz da true detective

o kolyeleri çıkarttığına nasıl seviniyorum, o kendi kazdığın çukura atınca nasıl rahatlıyorum

artık ne zaman kısık bir erkek sesi duysam, derin düşüncesi ses tellerine yansımış, dünyanın yükü omuzlarında, ama evinden çıkıp bir bara gitmeye de üşenmiyor, yorgunluğu koyu bir sohbet açlığını doyurmayan... işte o zamanlarda aklıma hep dedektif velcoro geliyor. evet, true detective numero dos'un colin farrell'ı.

dior sauvage işbirliği johnny depp'in ilk defa bir markayla adının aynı cümle içinde kullanılması anlamına da geliyor. o kısık ses rock'n'roll tınılarıyla birleşince enerji nispeten yükseliyor. sonuç hala biraz true detective, bizon hayvanı itibariyle özelikle de, ve tabii matthew mcconaughey'li chrysler reklamı. (onun bir de ellen degeneres versiyonu var, evlere şenlik) johnny depp ise yaşlanmış ayrıca saçları da peruk gibi duruyor, ki öyle olmadığını biliyoruz. ne de olsa tanışıklığımız bayağı eskiye dayanıyor.




ha bu arada vanessa paradis'le olan kızlarından lily-rose depp de chanel'le flörtleşmekte annesi gibi, -ailece moda dünyasının ellerine bıraktılar kendilerini yani anlayacağınız. lily-rose ayrıca geçenlerde cinsel tercihler konusunda kararsız olduğunu duyurdu. daha sadece 16 yaşında olması itibariyle, neden olmasın...

yani, oldu mu?
alain delon diyorum, başka da pek bir şey diyemiyorum.

in kız ordan in!