table 19


ezikler masasını çok iyi bir kadroyla açıklamışlar, duplass biraderler, bağımsız hollywwod'un komik abi kardeşi. togetherness da onların elinden çıkmaydı her ne kadar ikinci sezonunda saçmalayıp iptal edilse de. the mindy project'te de boy gösteriyorlar ara sıra bu ikisi, jay'i ise transparent'ın kadın hahamla evlenmekten son anda cayan müzik prodüktörü kardeşi olarak hatırlayabilirsiniz. yönetmen jeffrey blitz ise daha çok televizyona çalışmış öncesinde, işlerinin arasında the office ve parks and rec. var ki benim için yeterli iki sebep.

neyse burda anna kendrick ve çırpı bacaklarının yanı sıra phoebe buffay, the office'ten craig robinson, the office'in orijinalinin ricky gervais ile birlikte yaratıcısı komedyen stephen merchant, sevimli teyze june squibb ve son olarak da the grand budapest hotel'in zero the lobby boy'u toby revolori şamda kayısı kıvamını veriyor kadroya.

siz buyrun fragmanı izleyin, filmin kendisini de sinema salonundansa evinizin koltuğunda izleyecekmişsiniz gibi bir his var içimde ama belli olmaz bu işler.