teşekkürler comic con




fantastic beasts'ten yeni fragman geldi.
derin nefes.
comic con'da görücüye çıkan fragman bizleri hogwarts'a geri götürdü. harry potter maratonunu geçen hafta bitirmiş olsam da o koridorları yeniden görmek içimi bir tuhaf yaptı. kalbim çarptı.
jude law, albus percival wulfric brian dumbledore rolünde biliyorsunuz, ve bol bol da görünüyor.
zoe kravitz'in canlandırdığı leta lestrange (tam olarak açıklığa kavuşmamış olmakla birlikte bellatrix lestrange'in kocası rodolphus'un büyükannesi olması ihtimali yüksek) karakteriyle de sonunda tanışıyoruz. ilk filmde newt scamander'ın çanta/evinin içinde bir fotoğraf çerçevesinde görünmüştü yalnızca.
tanıştığımıza çok memnun olduğumuz biri daha var, potter fanlarının merakla beklediklerini bildiğim... nicholas flamel! felsefe taşının mucidi simyacı. ismi nikola diye telaffuz ediliyormuş bu arada...
grindelwald da bol bol arzı endam ediyor. johnny depp konusunu da atlatmış olduğumu hissediyorum bu arada, ilk filmin depp sürprizi bana hiçbir şey ifade etmemişti. hatta hafiften sinirlendirmişti bu bir zamanlar çok sevdiğim aktörün her yerden karşıma çıkması. neyse, dediğim gibi duruma adapte olmuşum herhalde zaman içinde.
en sevdiğimiz potter filmlerinin yönetmeni david yates ise yine yönetmen koltuğunda, toplamda beş filmden oluşacak serinin her aşamasında da yine onun ismini göreceğiz ve bu çok iyi bir haber.
fantastic beasts 2: the crimes of grindelwald tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de 16 kasımda gösterime girecek.
bekliyoruz.