sabırsızlık nokta kom

baya baya hoş bi insan.
L A T E  N I G H T 
ilki bu, late night, üyesi olmayı en çok istediğim dünya, mindy kaling'den
o yazmış yani oynuyor da, yanına da emma thompson'i almış, değmeyin keyfimize. ülkemizdeki vizyon tarihini bilmiyorum ama ülkesinde haziranda izlenebilecek. inşallah gelir buralara da artık kısmet.


evet bi ladybird'lük var ama yani o zaman every lise filmi ever made yani
B O O K S M A R T
olivia wilde bu filmin yönetmeni. house izleyenler onu 13 olarak tanır, the oc ve prime time televizyonun ilk lezbiyen öpücüğünün de sahibidir kendisi (neredeyse). yani bilemiyorum prime time'da kız kıza başkaları da öpüşmüştür belki ondan önce ama şimdi araştıramayacağım üzerime gelmeyin allah aşkına. en popüler diyelim mi? diyelim. diyeceğim o ki bu filmin setinden neredeyse canlı bildirdi olivia wilde, sürekli post paylaşıp durdu çekimler sırasında. şikayetçi olduğumdan değil sadece haberdar olduğumu anlatmaya çalışıyorum. sonuç olarak bana uyar bu film. liseli kızlar, nerd'ler, popüler olmak istiyorlar bir geceliğine de olsa, beanie feldstein var, ladybird'den hatırlarsınız kendisini ayrıca jonah hill'in küçük kız kardeşi. kocasını da oynatmış wilde, pek sevgili jason sudeikis, ayrıca bir sürü başka komedyen ve en önemlisi de lisa 'phoebe buffay' kudrow da kadroda. dediğim gibi: TAM BENLİK



en sağdaki efendiyi the last man on earth'ten hatırlıyorsunuz. en soldakini söylemiyorum bile (room) ortadaki ise boardwalk empire'ın tommy darmody'si. bebeydi tabii o zamanlar.
G O O D  B O Y S
sonra bir de bunu izledim bugün, good boys filmin adı. bu da hoşuma gitti, keyfim mi yerindeydi anlamadım çocuk filmi sonuçta ama fragmanın bir yerinde komşu abi bunlara, " hey, stranger things!" diye bağırmıyor mu! işte orda girdim ben kafalarına.


jon fucking hamm
G O O D  O M E N S
bu dizi kontenjanından radarımızda. merakla bekliyordum zaten. benim zevkime göre biraz absürd&fantastik olacak ama işin içinde ilgimi çeken çok fazla insan var (benedict cumberbatch, frances mcdormand, michael sheen, david tennant) JONHAMMMMMMMMMM o yüzden izlememem, ya da en azından tadına bakmamam ya da sevmek için kendimi zorlamamam söz konusu bile değil. amazona geliyor 31 mayısta.

yani bunların da daha az kalırları yok elbette. michael sheen & david tennant