Bil Bakalım!

Bil Bakalım
Bugünnelerizledim isimli blog ve Instagram sayfalarının kurucusu, film ve dizi meraklısı Deniz Tokgöz uzunca bir süre çeşitli dergilerde editörlük yaptı. Şimdilerde bol bol izliyor ve izledikleri üzerine paylaşıyor. En sevdiği dizi ve filmler (yapımlar) üzerine hazırladığı sorular ve eğlenceli sohbetler eşliğinde geçen Trivia Geceleri’nde siz de bilgilerinizi sınayıp kazanma zevkini tadabilirsiniz! Friends hakkında her şeyi bildiğini mi düşünüyorsun? 29 Ocak günü 19:30’da yılların eskitemediği bu dostlar hakkındaki bilgilerini sınamaya Feriye’ye bekliyoruz!
benim için çok önemli bir dönem başlıyor: feriye'de trivia etkinlikleri! uzunca bir süredir çok özel mekanlarda yapmakta olduğum trivialar şimdi hepimize bir adım daha yaklaşıyor.
biliyorsunuz, bilmeyenlere de anlatayım, trivia etkinliklerine ilk olarak souq'ta başladım, kanyon'da, sevgili yaprak aras'ın teşvikiyle. ve yine bir friends trivia'sıyla, hem de cevapları şıklı olmayan koskoca 50 soruluk bir trivia ile! sonra sistemi geliştirdik, sorular 25'e düştü, cevaplar şıklandı, her yarışmaya özel soru-cevap kağıtları eklendi derken bugüne geldik. bundan birkaç gün önce güzellik yayında'nın harika ofisi ajans beaute'de, ondan önce defalarca soho house üyelerine özel etkinliklerde, kanyo'nun iglo'sunda, istanbul modern sinema'da, levi's'ın showroom'unda stranger things koleksiyonuna özel mistik bir atmosferde derken pek çok anı, pek çok güler yüz birikti trivia'nın geçmişinde.
29 ocak'ta oyunumuzu telefonlarımız üzerinden oynayacağız, benim de şahsen bayağı heyecanlandığım bir konu. soruları perdede görecek cevap şıkkını telefonunuzdan seçeceksiniz, bu kadar basit! en doğru ve en hızlı olan kazanacak! sürpriz hediyeler de var, ama bana da sürpriz şimdilik :)
hangi konularda yarışmak istersiniz haydi bana yazın!
trivia nedir videomu da bir kez daha paylaşayım: