pan vs. jurassic world


iki yeni fragman var aşağıda.
biri, daha çekildiğinden haberdar olur olmaz heyecanlandığım jurassic world'e diğeri ise belki de masalıyla çok samimiyetim olmadığından kulak arkası ettiğim pan'e ait.


pan gerçekten de müthiş görünüyor. anna karenina'nın görkeminden sonra joe wright'tan da bu beklenirdi zaten. bu arada düşünmeden edemiyorum, keira knightley obsesyonunun üstesinden rooney mara ile mi gelmeye çalışıyor acaba wright? o ikisi birlikte çok güzel işlere imza attılar ne de olsa. ve mara ile knightley benziyorlar da birbirlerine. önümüzdeki projeler gösterecek bakalım...

pan, peter pan


jurassic world kendinden bekleneni veriyor. insanların yine boş durmayıp deep blue sea'nin akıllı kaplan köpekbalıkları gibi zeki bir t-rex yarattığına şahit oluyoruz. film boyunca aksiyon gerilim türünün tüm klişelerini ardı ardına izleyeceğimiz belli. ama yine de izleyeceğiz tabii... ama yine de köpekbalığıyla (hatta sanırım büyük beyaz ve soyu tükenen bir cins olduğu için bunun çok yanlış olduğunu düşünüyorum) beslenen su dinozorları ve top şeklinde olup yuvarlanarak ilerleyen arabalar dışında pek bir yenilik yok gibi parkta. teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin o tireks kaçmanın bir yolunu buluyor kardeşim. bryce dallas howard'ı ekrana hiç yakıştırmıyor oluşumla chris pratt'i çok sevmem ama hımbıl bulmam arasındaki ince çizgide kararsızlık içinde debeleniyorum şu an. ama dediğim gibi, ya izlenecek ya izlenecek.

jurassic world