geçtiğimiz hafta...

sondan başa dogru haftanın önemli olaylarını sıralıyorum sayın izleyiciler, buradan buyrun:




SON DAKİKA son aldığımız bir habere göre amy adams, zack snyder'ın yöneteceği (watchmen'in de yönetmeni olduğundan bir ürperti ve üzüntü içerisinde olduğumu itiraf etmeliyim) son superman filminde lois lane'i canlandıracakmış. mantığım kabul ediyor ama gönlüm onunla savaşmakta kararlı sayın izleyiciler.


üç silahşörlerin, ilk görüntüleri yayınlandı.




elizabeth taylor'ı 79 yaşında kalp yetmezliğinden yitirdik. konu hakkındaki '20. yy'ın sonu işte şimdi geldi' nitelemesini sevdik. çok sevdiği akranı liz'in ölümü haberini anneanneme nasıl vereceğimizi bilemedik, hala duymamış olduğunu umarak kendimizi kandırmaktayız...





mad men'in beşinci sezon çekimlerinin halen başlamamış olduğunu öğrendik. matthew weiner ve yapım şirketi arasındaki ekonomik anlaşmazlıklar yüzünden geciken çekimler, dizinin normalde yayınlanmaya başlandığı temmuz sonu-ağustos başı geleneğini de suya düşürecek gibi görünüyor ne yazık ki.




the hobbit'in 14 ay sürecek çekimlerine başlandı. bir peter jackson kampına daha hoşgeldik anlayacağınız sevgili seyirciler. filmi izlememiz 2012 noelini bulacak olsa da, beklemeye değeceği tecrübeyle bakidir.




festival biletlerimizi aldık. misafir olarak umduğumuzu değil de bulduğumuzu yemek zorunda kaldık, ama sonuçlardan yine de memnunuz, bu kadarına da şükür diyoruz.


sonu nisan'a giden yepyeni ve yaz saatli haftamızda görüşmek üzere pek sevgii izleyiciler!